Wellnesselés közben találtam rá a következő szerelemcipőmre

Egy kis kikapcsolódás üdítő oázis tud lenni a hétköznapok rohanásában. Ezért is döntöttünk úgy a párommal, hogy még a decemberben berobbanó karácsonyi őrület előtt elmegyünk pár napra pihenni a kedvenc wellness szállodánkba. Igyekeztünk mindent kizárni a hétvégén, ami a hétköznapjainkhoz kapcsolódik, de nekem nagyon gyorsan szükségem lett volna egy új cipőre. Szerencsére azonban rátaláltam a https://cipomarket.hu/noi/cipo weboldalra, ami nem tönkretette a wellnesst, hanem csak tökéletesebbé varázsolta.

A https://cipomarket.hu/noi/cipo oldalon a cipővásárlás pihentető szórakozás

A cipomarket.hu egy nagyszerű internetes cipőbolt, ahol a vásárlás valóságos pihentető szórakozás. A weboldal színei és elrendezése gyönyörű, a termékek képei varázslatosak, az eligazodás az oldalon pedig gyors és egyszerű.

A cipomarket.hu oldalon egyrészt különböző helyeken kattintható kategóriacímkék, másrészt termékajánlók, harmadrészt pedig szabadszavas keresőfelület és praktikus szűrőlehetőségek segítik, hogy garantáltan megtaláljuk azt, amire épp szükségünk van.

A https://cipomarket.hu/noi/cipo a bolt kínálatának nők számára készített utcai és alkalmi cipőit nézhetjük meg. Itt egyaránt talál cipőt magának az, aki az elegáns, klasszikus stílust kedveli, de az is, aki télen-nyáron sportcipő párti. A https://cipomarket.hu/noi/cipo csak és kizárólag remek, valóban prémium minőséget képviselő márkák cipőiből válogathatunk. Az árak reálisak, pénzünkért pedig garantáltan tartós cipőt kapunk majd.

A kényeztetéshez a villámgyors házhoz szállítás is hozzátartozik

A cipomarket.hu oldalán vásárolni szinte ugyanolyan gyors, mintha elmennénk egy cipőboltba személyesen. A megrendelt cipők házhoz szállítása ugyanis villámgyors. Egy cipő rendelése esetén mindössze 1-2 napot kell várnunk arra, hogy már viselhessük is új lépőnket. De több termék rendelésekor is csak 1-4 napot kell várnunk. A kiszállítást a cég a GLS futárszolgálat segítségével végzi, a házhoz szállítás díja egységesen 1000 forint, kivéve ha 60 ezer forint feletti értékben vásárolunk. Ekkor ugyanis ingyenes.

A weboldalon való vásárlás feltételeiről és menetéről egyébként az oldalon minden szükséges tájékoztató információt megtalálunk, amire csak szükség lehet.

Méretprobléma? Ennél a webáruháznál nem létezik!

A https://cipomarket.hu/noi/cipo válogatva valóban gyönyörű cipőket láttam. Azonban bevallom, mindig kissé szkeptikus vagyok, hiszen az ember lábmérete márkától függően legalább kettő, de néha három méret között is ingadozhat (az én lábam pl. 40-41-42-es).

A cipomarket.hu-nál azonban a méret sem jelenthet problémát! A “Mérettáblázat” lehetőségre kattintva ugyanis remek segítséget kapunk ahhoz, hogy könnyedén lemérhessük akár saját lábunkat, akár az éppen viselt cipőnket.

Eltöltenél egy kellemes délutánt egy nagyszerű online cipőboltban? Ezt mindenképp ajánlom: https://cipomarket.hu/noi/cipo.