Wellnessben komoly témákba is bele lehet futni, mint az alkoholizmus

Szüleim a hétvégét egy wellness panzióban töltötték, nagyon jókat ettek, és ami a wellnesst illeti egész nap a vízi és szauna világ adta pihentető kezeléseiben vettek részt. Imádják a meleg, gyógyvizeket a benne eltöltött percek teljesen kikapcsolják őket, és víz gyógyító hatása is minden alkalommal érvényesül.

Az egyik ilyen wellness alkalmából, nagyon érdekes beszélgetés fültanúi lehettek, hiszen a téma az addiktológia magánklinika volt. Félve hallgatták a beszélgetést, amiben elhangzott az addiktológia magánklinika is. De nagyon érdekes volt számukra a történet, ezért tovább is füleltek, hiszen nem minden nap hall az ember, egy beszélgetést, amiben hallható az addiktológia magánklinika is. A beszélgetésben elhangzott, hogy mennyire jó ez az intézmény, és a szenvedélybetegeknek mennyit segítenek, hogy teljes támaszt tudnak nyújtani.

Az alkohol problémával nem lehet játszani, és ha valaki nem akar művi környezetben gyógyulni, akkor lehetősége van egy magán intézményhez. Ez az addiktológia magánklinika biztosít minden olyan feltételt, ami szükséges a gyógyuláshoz. Az alapítói maguk is gyógyult szenvedélybetegek, így tudják, hogy min megy keresztül egy frissen az intézményükbe érkező páciens, De az átélt nehézségeiket át tudják adni, egy pozitív példával tudnak szolgálni, hogy nincs lehetetlen, és a leszokás után is van élet, mely teljes életnek tekinthető a továbbiakban. Nem éri meg elpazarolni azt a kis időt itt, azzal, hogy különböző szenvedélyeknek élünk.