Wellness szolgáltatás a kertednek is

A dolgos hétköznapok sokszor elfeledtetik az emberekkel, hogy pihenésre is van szükségük. Szerencsére egyre többen megtehetik, hogy hétvégéiket egy wellness komplexumban töltsék. Hosszú halogatásokat követően én is úgy döntöttem, hogy kijár nekem egy kis vakáció. A szállás amit találtam, minden elvárásomat felülmúlta és úgy éreztem, hogy örökre itt tudnék maradni. Egyik délután, mikor a medence mellett sütkéreztem a napon, hangos berregés zavarta meg pihenésemet.

Felkeltem idegesen és keresni kezdtem a zaj forrását. Nem hittem el, de a szálloda egyik alkalmazottja éppen füvet kezdett nyírni. Már éppen azon voltam, hogy odamegyek panaszkodni, mikor eszembe jutott, hogy már hónapok óta szerettem volna magamnak is venni egy új fűnyírót. Azóta, hogy családommal a külvárosba költöztünk, végre megvalósíthattam egy gyerekkori álmomat: saját kertem lett. Az egyetlen problémám az volt, hogy apám régi fűnyíróját örököltem csak meg, azzal pedig elég kellemetlen volt a „nyugodt” kerti munka elvégzése.

A mellettem berregő fűnyíró többé nem zavaró tényező volt, hanem egy jel. Felmentem a szobába, előhúztam a laptopomat és keresgélni kezdtem. Az oldalak legtöbbje vagy túl drágán adta a termékeit, vagy egyáltalán nem tűntek megbízhatónak. Már kezdtem feladni a reményt, mikor a BestMarkt oldalára tévedtem.

Az előző áruházakhoz képest az ő oldalukat könnyen lehetett kezelni, igazán felhasználóbarát felülettel találtam szembe magam. Teljesen jól átlátható volt, a keresést pedig hamar el lehetett végezni. A honlapnak a bal oldalán ugyanis van egy szűrő, ahol több szempont szerint is leszűkíthetjük a keresést. Kiválaszthatjuk, hogy milyen márkájú fűnyírót keresünk, mekkora legyen a teljesítménye és a munkaszélessége, ahogyan azt is kiválaszthatjuk, hogy hány literes legyen a zsák. Persze, ha valaki szabadon szeretne keresgélni a fűnyírók között, azt is meg lehet tenni, de mivel elképesztő széles a kínálat – amikor én nézelődtem több, mint 100 különböző gép volt elérhető -, érdemes lehet szűkíteni a dolgot. Legalább ár szerint.

A https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/kerti-gepek-kiegeszitok-c1486/funyiro-c1489 kategóriában találtam meg végül életem fűnyíróját. Sokszor nem gondol bele az ember, hogy mennyit változtathat az életén egy ilyen egyszerű készülék. Mindenki úgy van vele, hogy jó az, amit már generációk óta használ a családja. Hát elmondhatom, sokkal boldogabb vagyok azóta, hogy megrendeltem az új elektromos fűnyírómat.

A BestMarkt online felületén a rendelés pár klikk alatt meg is volt. A fizetőfelületen észrevettem, hogy akár hitelre is lehet vásárolni, ami jól jöhet, ha az ember nem akar minden hónapban spórolni, ha esetleg egy minőségi, új fűnyíróra lenne szüksége. A szállítással kapcsolatban is rengeteg opcióból választhattam, kifejezetten szimpatikus volt, hogy utánvétellel is lehet venni, úgyhogy nem kell aggódnom amiatt, hogy nem látom mit vásároltam meg. Megkérdeztem azért előtte pár dolgot az ügyfélszolgálaton, akik rögtön fel is vették a telefont, segítőkészek voltak, úgyhogy minden aggodalom nélkül rá tudtam nyomni a „Tovább a megrendeléshez” gombra.

A várva várt gépem pár napon belül megérkezett, a szállítással nem volt semmi gond, gyors és pontos volt, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Bár bevallom, amikor láttam, hogy van fizikai üzletük is a IX. kerületben, a Petőfi híd szomszédságában, kicsit elméláztam azon, hogy lehet, jobb lenne bemenni és személyesen érdeklődni arról, hogy mit ajánlanak. De nem bántam meg, mert ahogyan mondtam is, a weboldaluk szuper, és a kérdéseim 99%-ára megtaláltam a választ, a maradék 1-re pedig ugye a telefonos ügyfélszolgálat megadta a választ.

Boldogan nyitottam ki újdonsült fűnyírómat, közben arra gondolva, hogy mit szólna apám ahhoz, hogy ennyi idő alatt, ilyen könnyedén meg tudtam rendelni egy ilyen készüléket, a BestMarkt felületén. Ahogy összeszereltem, én sem gondoltam volna, hogy csak felmentem a fűnyíró részlegre (https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/kerti-gepek-kiegeszitok-c1486/funyiro-c1489), megláttam ezt a gépet, beleszerettem és már meg is érkezett hozzám.

És maga a fűnyíró? Csodálatos volt. Végre nem kellett aggódnom, hogy be fog-e egyáltalán indulni. Sétáltam vele fel alá a kertben és figyeltem, ahogy gépezetem nyomán teljesen sima lesz végre a kis kertem. Rájöttem, hogy nem csak az embernek van szüksége a törődésre. A kert is megérdemli ugyanazt a törődést, amit én a szállodában kaptam. Ehhez pedig egy nagyáruházba sem kellett elmennem, ahol rengeteg időm ment volna el csak azzal, hogy a terméket keresem. Helyette felmentem a BestMarkt oldalára, böngésztem egy rövid ideig, elolvastam a fűnyírók leírását és könnyedén kiválaszthattam a nekem legjobban tetszőt.

Nagyon ajánlom mindenkinek az oldalt és a fűnyírót is, mert bizony a kert is megérdemli a törődést, és elárulhatom, hogy azóta már vásároltam mást is ebből a webshopból.