Na de mi történik Újlengyelben?

Mitől olyan népszerű az a falu, hogy a HP-től a CIB bankig oly’ sok ismert és figyelemfelkeltő cégtáblát láthatott ott az arra járó, a környéken?

Távolabbról indítanék: wellness-szolgáltatásokban utazó ismerősömet, barátomat kérdezgettem sokat, hogy-hogy nem telítődött még a piac, hogyan lehet, hogy még mindig ennyien vágnak bele, pedig már a csapból is ez folyik? Többek között az volt a válasz, hogy “ha a csapból is az folyik, érhető, hogy még mindig van benne pénz” – mindenki rákapott a dologra. A másik része pedig az volt a válasznak, hogy igen könnyű manapság a cégalapítás. Főleg az olyan szolgáltatókkal, mint a https://topcegalapitas.eu. Nem csak általánosan a cégalapítás költsége nem túl nagy, de hipp-hopp bejegyeztető ma már bármilyen bt, vagy kft, profikkal. Nem hiába, ezt követeli meg a piacgazdaság – fejtette ki a barátom.

A wellness kifizetődő, mert sok gyártó is állt rá emiatt, hogy ellássa a piacot, és lehet mondjuk ipa-mentes székhelyszolgáltatást kérni a cég bejegyzésekor, hogy formálisan már létezzünk és utána építkezzünk, vágjunk bele valaminek a kivitelezésébe. Pláne, ha idővel több helyszínen is jelen lennénk, szolgáltatnánk valamit (akár ugyanazt mindenhol, akár valami mást). Mert a formális létezéshez székhely kell! Mindenképpen, de a topcegalapitas.eu szolgáltat nekünk ilyet (is). És mint írtam, akár ipa-menetesen, tehát hatékony költségspóroló módon is – és gyorsan. A gyorsaság náluk mindig fontos jelszó, mondhatnám, hogy a legfőbb hívószó, akárcsak a cégalapítás költsége.

Konkrétan a cégalapítás INGYENES ennél a szolgálatónál, ha székhelyet kérünk – mert nincs, vagy mert nem saját tulajdonú ingatlant akarunk székhelynek. Leírnak persze minden mást is, még mielőtt a gyakorlatban is elindítunk velük egy folyamatot. Van egyszemélyes kft, és lehet többszemélyes is. A többszemélyességnek pedig nincsen felső korlátja. Akárhány “társunkkal” belevághatunk.

Már nem kötelező a könyvvizsgálat sem. Azonban a legkisebb törzstőke ma 3 millió forint, de nem kell ezt az alapítás pillanatában rögtön rendelkezésre bocsátani. Egy kft-t megalapítani tényleg nem nagy dolog manapság egy ilyen cég segítségével, és nem csak a cégalapítás költsége miatt. 2-3 nap alatt bejegyzik ugyanis, ha mindent rendben találnak. És mint írtam, hogy mit kell rendben találni, arról mindent megtudhatunk a topcegalapitas.eu-tól.

Vállalkozó szelleműeké a világ! Én sosem voltam olyan merész, és lelkesedő, mint a barátom, de ő csinálja jól, és én rosszul! Ma már nem is vagyunk magunkra hagyva tehát a bizonytalanságunkkal. A topcegalapitas.eu segítségével nem csak kft-t alapíthatunk, hanem bt-t is, cégmódosításban is segítenek, szóval minden rendben lesz, ha velük szerződünk. Nekünk csak arra kell figyelnünk, hogy a biznisz lényegi része rendben menjen. Ez az, amit tanuljunk meg: figyelni a piac változásait, felmérni az igényeket, mert ez viszont a mi felelősségünk! Na nem mintha nem kapnánk ehhez is egy rakás plusz dolgot a topcegalapitas.eu-tól…