Mindig jól jöhet egy bukósisak akció! Még ajándékvásárlásnál is

Szerintem nem ciki bevallani azt, hogy minden ember szeret jutányos áron vásárolni. Van akinek muszáj mindenhol megfognia a pénzt, ahol csak lehet, mások pedig két kézzel is szórhatják, akkor sem fogy el, de én azt vettem észre, hogy mindenkinek jól esik a kedvezmény szót olvasni egy-egy címkén. Velem sincs ez másként. Szerencsére megengedhetem magamnak azt, hogy ésszerű keretek között megvásárolhassam magamnak és a családomnak is, amire szükségünk van, vagy azt, amire éppen vágyunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne villanyozna fel egy leárazás, vagy a spórolás lehetősége. Imádom a használt ruhát árusító üzleteket, szeretek piacokon böngészgetni és kuponokat is gyűjtögetek különböző drogériákba. Ha már létezik a lehetőség, én bizony élek vele.

Kuponokról jut eszembe! Legutóbb a lányomnak kerestem ajándékot, amihez szintén jutányos áron tudtam hozzájutni. Bori tizennégy éves kora óta robogózik. Manapság már elérte azt a kort, hogy autóra is letehetné a jogosítványt, de ő valamiért ragaszkodik a kismotorjához. Mivel idén érettségizett le, a férjemmel szerettünk volna adni neki egy kis ajándékot, amivel jelezzük, hogy gratulálunk neki és büszkék vagyunk rá. A férjem úgy gondolta, hogy egy bukósisaknak biztos örülne Bori, én pedig egyetértettem vele. Nem is voltam rest, egyből elkezdtem keresgélni a neten, ahol rábukkantam egy oldalra, ahol éppen bukósisak akció van! Szerencsésnek éreztem magam, amiért rábukkantam az oldalra, mert így remek áron tudtunk Borinak új bukósisakot venni! Nagyon trendi, csajos és biztonságos is, igazán jó választás volt.

Szeretem az akciókat. És végtére is miért hasznos az, ha az ember meg tud spórolni egy kis pénzt? Mondjuk például azért, mert akkor félre lehet tenni egy kicsit, ami jól jöhet akár vésztartalékként is, de akkor sem rossz, ha esetleg nyaralásra kerül a sor. Nem mondom, hogy abból a pénzből, amit a lányom bukósisakján megspóroltam el tudna menni a család egy egyhetes nyaralásra, de sok kicsi sokra megy alapon mondhatjuk azt, hogy egynapi strandbelépőnk szinte ingyen volt így.

Ti is szerettek spórolni?