Ebben a panzióban született meg az elhatározás

Sose gondoltam volna, hogy ez a kis kiruccanás azzal fog végződni, hogy cégalapításra adom a fejemet, márpedig pontosan ez történt.

A kedvesemmel mentünk el vidékre, hogy egy kicsit kikapcsolódhassunk, és ne kelljen végre a hétköznapi, fárasztó dolgokra koncentrálni.

Egy kedves kis panzióra esett a választásunk, ami a Dunára nézett, így a látványra aztán igazán nem lehetett semmilyen panasz!

A szálláshoz még reggeli és vacsora is járt, szóval hiába volt viszonylag ott drága a szoba, így is nagyon megérte ez az egész nekünk!

Összebarátkoztunk egy másik párral, akik a mellettünk lévő szobában voltak.

Megtudtam, hogy a srácnak az érdeklődési köre hasonló az enyémhez, és arra készül, hogy vállalkozást indítson vele kapcsolatban, azonban nem szeretne belevágni egyedül, mert biztosabban érezné a dolgot, ha lenne egy társa is hozzá.

Végül, mikor közösen vacsoráztunk a panzió étkezdéjében, felajánlottam neki, hogy társulhatnánk, és együtt megcsinálhatnánk azt a vállalkozást.

Mondanom sem kell, hogy nagyon belelkesedtünk, és alig vártuk, hogy hozzá kezdhessünk az első lépésekhez!

Elsőre arra gondoltunk, hogy a cég székhelyét majd valamelyikünk lakásán fogjuk bejelenteni, de a székhely használati engedély hihetetlen sok macerával jár, és még építményadót is kell fizetni abban az esetben, ha ezt az utat választjuk.

Persze nem hagytuk, hogy ez akadályozza a terveinket, és addig-addig kerestük a lehetőségeinket, amíg rá nem találtunk a legjobbra, ami nem más, mint egy székhelyszolgáltató.

Az oldalukat egyébként a szekhelyszolgaltatas24.hu címen keresztül tudjátok elérni, ha esetleg érdekelne titeket ez a lehetőség. Én teljesen őszintén ajánlom őket bárkinek, aki egy induló vállalkozásról álmodik, mert hihetetlen mértékben képesek megkönnyíteni a cégalapítással járó procedúrát.

Így utólag bele gondolva, nem is tudom, hogy mihez kezdtünk volna, ha nem találunk rájuk, mert a cégjoghoz egyikünk sem ért, de szerencsére ők ott voltak nekünk.

Ha őket választjátok, a vállalkozásotok megalapítása gyakorlatilag gyerekjátékká válik! Hihetetlen pontosan és precízen dolgoznak, de úgy, hogy közben még gyorsak is! El sem hittem, hogy ilyen gyorsan bejegyzésre kerülhet egy cég!

De kanyarodjunk most vissza a székhely használati engedélyhez, hiszen végül is ez volt a főbb oka annak, hogy rájuk esett a választásunk.

A lényeg, hogy ha nem akar valaki ennek az engedélynek a beszerzésével bajlódni, akkor megteheti, hogy megbízza őket azzal, hogy szolgáltassanak egy székhelyet az irodában.

Gyakorlatilag felhatalmazottá válik a szolgáltató, aki minden a székhellyel kapcsolatos ügyben eljárhat.

Mondanom sem kell, hogy ez mennyi előnnyel is jár.

Ott vannak például a hatósági ellenőrzések, melyekkel mi biztosan nem tudnánk mit kezdeni.

Ők azonban otthonosan mozognak ebben, így pontosan tudják, hogy ilyenkor mi a megfelelő és jogszerű magatartás. Ebben a rendkívül jó ügyvédi kapcsolataik is segítenek.

Biztos arra gondolsz, hogy ebben az esetben hol tudok tárgyalásokat folytatni, ha nem is bérlek irodát.

Nos, a szolgáltató még erre is gondolt, mert rendelkeznek egy olyan tárgyalóteremmel, amit havonta egyszer ingyenesen használhatok, így egy stílusos üzleti környezetben fogadhatom a saját ügyfeleimet.

Amit még fontosnak tartok kiemelni, hogy ez a székhelyszolgáltató kiváló minősítésekkel is rendelkezik, melyet a Bisnode adott ki, ami egy híres és megbízható európai minősítő.

Sikeres vállalkozást szeretnél? Ha már meg van az ötleted, de tartasz a cégalapítás folyamatától, akkor ezt a szolgáltatót Neked találták ki! Ne habozz, és vedd fel velük a kapcsolatot minél előbb!