A wellness hétvége a nyugalmon kívül elhozta nekem a győri lakásomat is

Történt ez év elején, amikor a párommal elvonultunk egy wellness hétvégére. Az egyik leghidegebb hónapot, a Februárt szerettük volna úgy is tölteni, hogy ne csak a munka legyen, meg a hideg és az alig van napsütés maradjon meg emlékként, hanem tartsunk egy általunk kreált hosszú hétvégét, ahol szépen minden csapot papot hátrahagyva a regenerálódásnak szenteljük az időt.

Volt időnk aludni, szaunázni, masszázsokra járni, és minden lelkileg és testileg pihentető dolgot csinálni.

Két nap után amúgy már nem bírtunk magunkkal és a lakáskérdés ismét előjött. Eladó lakás Győr környékén kéne nekünk, vajon fogunk találni olyat, amivel elégedettek vagyunk? Alig van ismerősünk Győr környékén, de ott fogunk dolgozni mindketten tavasz végétől, így magától értetődő volt, hogy oda kéne költözni ahelyett, hogy minden nap ingázunk Pestről oda…

Kérdeztük a leendő munkahelyeinket, hogy nem tudnak-e esetleg ott eladó ingatlant, de senki nem tudott kielégítő válasszal és elég információval szolgálni, így maradt az, hogy fel kellett találnunk magunkat.

Én az apróhirdetések világába vetettem bele magam, a feleségem pedig ingatlanközvetítő ismerősökre írt rá facebookon. Fogadtunk, hogy aki előbb találja meg a nekünk kellő otthont, az döntheti majd el, hogy milyen színűre fessük a lakást, illetve persze az nyer egy gyrost.

Mondjuk az ízlésünk nagyon hasonló, szóval bármelyikünk dönt, azzal úgyis mindketten elégedettek leszünk, de azért így volt egy kis izgalommal átitatott tétje a dolognak.

Mondanom sem kell, hogy én nyertem. Egy apróhirdetéses oldal, ahol úgy tudsz keresni, hogy a neked passzoló paraméterek alapján találj magadnak otthont? Ez sokkal gyorsabb folyamat volt végül, mint bármilyen ingatlanközvetítő által végzett munka. Eladó lakás Győr közelében, a varázsszavak, amik segítettek a szauna gőz és pihenés közepette.

Mikor már hazafelé jöttünk, már egyeztettünk is két eladóval, hogy a héten megnézzük a lakásaikat.

3 türelmes hét, és 6 lakás megtekintése után megtaláltuk a mi kis helyünket, a gyros pedig nagyon finom volt, a falak pedig fehérek lettek.